KOBNO PUTOVANJE

FATALNA NESREĆA U BARANJI Poginuo u silovitom sudaru s autom punim policajaca, više ozlijeđenih

Prometnu nesreću izazvao je 47-godišnji Baranjac, koji se kretao županijskom cestom i dolaskom do raskrižja sa državnom cestom oduzeo prednost prolaska civilnom automobilu kojim je upravljao 47-godišnji policajac koji je na posao vozio svojih troje kolega.
 Robert Fajt/Cropix

KNEŽEVO - U sudaru dvaju osobnih automobila u nedjelju oko 18.40 sati na raskrižju županijske i državne ceste nedaleko baranjskog mjesta Kneževo smrtno je stradao 57-godišnjak, četiri su osobe zadobile teške, a jedna lakše tjelesne ozljede.

Među ozlijeđenima je i četvero policijskih službenika Postaje granične policije Beli Manastir, koji su išli na posao na granični prijelaz Duboševica.

Prometnu nesreću izazvao je 47-godišnji Baranjac, koji se kretao županijskom cestom i dolaskom do raskrižja s državnom cestom oduzeo prednost prolaska civilnom automobilu kojim je upravljao 47-godišnji policajac koji je na posao vozio svojih troje kolega.

Uslijed žestokog sudara na mjestu je preminuo 57-godišnji suvozač u automobilu čiji je vozač izazvao prometnu nesreću, dok je on osobno zadobio teške tjelesne ozljede.

U drugom vozilu, koje je od siline udara završilo u odvodnom kanalu, teške ozljede pretrpjeli su policajka i policajac u dobi od 26 godina te njihova 31-godišnja kolegica, dok je 47-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:09