NESREĐENI ODNOSI

EPILOG OBRAČUNA U ZADRU Zatvor za 43-godišnjaka koji je nožem pokušao ubiti brata nevjenčane supruge

 EPH

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru (ŽDO) ispitan je 43-godišnji S.I. zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva. Prema informacijama iz ŽDO-a, postoji osnovana sumnja da je 43-godišnjak 15. veljače 2016. u 22,20 sati u Zadru, nakon prepirke, nasrnuo nožem na 27-godišnjaka pokušavajući ga ubosti u predio trbuha, piše Zadarski.hr.

U svojoj namjeri nije uspio jer se oštećenik uspio obranitim no zadobio je reznu ranu prstiju lijeve ruke. Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Zadru određivanje istražnog zatvora protiv 43-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i od ponavljanja djela.

Obračun se dogodio u utorak u Kovačkoj ulici na Poluotoku. Policija je utvrdila da je 43-godišnjak zapravo pokušao ubiti brata svoje nevjenčane supruge. On ga je, prema kazivanju oštečenika, navodno više puta namjeravao nožem ubosti u tijelo, ali se 27-godišnjak uspio obraniti od toga pri čemu je zadobio razrezotinu u predjelu šake koja mu je medicinski sanirana. Sukobu su inače kumovali neriješeni unutar obiteljski odnosi. Sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola, javlja Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:14