15 GODINA NAKON RATA

Eksplodirala mina u Vukovaru! Muškarac na bageru ozlijeđen dok je čistio okućnicu

Navodno su okućnice u tom dijelu Vukovara razminirane prije 10-ak godina
Vukovar, 100511.U eksploziji mine u Vukovaru ozlijedjen je 52-godisnji Stipe Hrgovic koji je prevezen u vukovarsku Opcu bolnicu. Tezina njegovih ozljeda nakon minske nesrece nije jos poznata. Do eksplozije je doslo oko 17 sati u Ulici Cvorkovac 9 na periferiji Vukovara prema Iloku. Stradali Hrgovic je s bagerom radio na ciscenju okucnice obiteljske kuce 55-godisnjakinje iz Vukovara koja privremeno boravi u Zagrebu. U jednom trenutku bager je aktivirao zasad nepoznatu minsko-eksplozivnu napravu. Navodno su okucnice u tom dijelu Vukovara razminirane prije 10-tak godina. Policijski ocevid je u tijeku.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

VUKOVAR - U eksploziji mine u Vukovaru ozlijeđen je 52-godišnji Stipe Hrgović koji je odmah prevezen u vukovarsku Opću bolnicu. Težina njegovih ozljeda nakon minske nesreće nije bila poznata. Do eksplozije je došlo u utorak oko 17 sati u Ulici Čvorkovac 9 na periferiji Vukovara prema Iloku.

Stradali Hrgović je s bagerom radio na čišćenju okućnice obiteljske kuće 55-godišnjakinje iz Vukovara koji privremeno boravi u Zagrebu. U jednom trenutku bager je aktivirao zasad nepoznatu minsko-eksplozivnu napravu. Navodno su okućnice u tom dijelu Vukovara razminirane prije 10-ak godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:41