BURNA REAKCIJA

DUGOPOLJE Razvalio policijski auto i postaju. Razlog? Tražili su ga da im pokaže osobnu

U sprječavanju daljnjeg napada te obavljanju daljnjeg postupanja korištena su sredstva prisile, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje
Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Na benzinskoj postaji u Dugopolju u ponedjeljak oko 1.15 sati 26-godišnji Marko P. je vrijeđao i fizički napao policijskog službenika, piše Slobodna Dalmacija.

Mladić je jako burno reagirao kada mu je policajac tražio osobnu iskaznicu na uvid te je nakon toga pod utjecajem alkohola nasrnuo na policajca.

U sprječavanju daljnjeg napada te obavljanju daljnjeg postupanja korištena su sredstva prisile, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.

Tijekom privođenja u službene prostorije, Marko je u službenom vozilu udarao tijelom u unutarnji dio vozila te je oštetio pregradu na vozilu, a nakon dovođenja u PP Solin nastavio je udarati u namještaj. Zadobio je lakše tjelesne ozljede. Protiv 26-godišnjaka je podnijeta prekršajna prijava iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je zadržan do otriježnjenja u policijskoj postaji.

Marko P. je bio priveden i na dočeku 2013. godine na splitskoj Rivi zbog onemogućavanja održavanja koncerta, a policija ga je predala zaštitarska služba. Po izjavi policije i tada je vrijeđao policajce i kod sebe je imao švicarski nož.

Njegov otac je po svim medjima prozvao policiju zbog brutalnosti prema njegovom sinu uzornom studentu bez i jedne prijave koji je po riječima oca-premlaćen ni kriv ni dužan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 12:33