MASKIRANA BANDA

DRAMA U TROGIRU Naoružani pljačkaši upali u zlatarnu: Pucali pa pobjegli s plijenom od 400.000 kuna!

Split, 180711.Veceras je opljackana poslovnica Banke splitsko-dalmatinske BSD u sklopu prodajnog centra Koteks na Gripama. Nepoznati pocinitelj uz prijetnju oruzjem otudjio je nepoznatu kolicinu novca. Na slici: policijski ocevid je u tijeku.Foto: Jakov Prkic / CROPIX
 Jakov Prkic / CROPIX

TROGIR - Trojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkala su zlatarsku radnju u Trogiru, odnijevši nakita u vrijednosti većoj od 400.000 kuna, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Razbojstvo se dogodilo sinoć u 19,35 sati, u Gradskoj ulici u Trogiru, gdje su u zlatarnicu ušle tri maskirane osobe. Jedan od pljačkaša je ulazeći u zlatarnicu iz pištolja je ispalila metak u vitrinu u kojoj se nalazio nakit.

Drugi metak je ispaljen unutar prostora zlatarnice, kada su razbojnici prijetili vlasniku zlatarnice (58), naredivši da legne na pod.

Razbojnici su iz vitrina zlatarnice ukrali veću količinu raznog zlatnog nakita u vrijednosti veće od 400.000 kuna te pobjegli.

Policija traga za pljačkašima, a ekipa za očevid PU splitsko-dalmatinske je u zlatarnici pronašla čahure od dva ispaljena streljiva. Kriminalistička istraga je u tijeku.

Inače, vlasniku zlatarne je nakon pljačke od straha i šoka pozlilo, no nešto kasnije je došao sebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 19:15