NEŽELJENI INCIDENT

DRAMA U DUBROVNIKU Turisti se pobunili zbog visoke cijene vožnje, pa ih mahniti taksist izmlatio?

Zagreb, 060314.U prometnoj nesreci na kolniku izmedju Mosta slobode i Avenije Dubrovnik u kojoj je sudjelovao motocikl jedna osoba je poginula, a druga je zadobila ozljede. Policijski ocevid je u tijeku.Na fotografiji: ocevid.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero je potvrdila da su u četvrtak 17. srpnja oko 19,35 sati dvoje mladih australskih turista, mladić i djevojka u dobi između 25 i 30 godina, prijavili neprimjereno ponašanje jednog dubrovačkog taksista, javlja Dubrovački vjesnik.

Policiji je poznato o kojem je taksi vozaču riječ ali još uvijek nisu s njim obavili obavijesni razgovor te ne mogu dati detaljnije podatke o tom događaju.

Ipak, neslužbeno smo doznali da su se Australci ukrcali u taksi-vozilo kod Autobusnog kolodvora, a iskrcali u ulici Andrije Hebranga u Gružu gdje su se po iskrcaju pobunili zbog, po njihovom mišljenju, neobično velikog računa.

Navodno se taksist iznerviran tim negodovanjem, s njima fizički obračunao te ih čak udario šakom, piše Dubrovački vjesnik.

Ipak, policija je na upit o točnosti tih tvrdnji službeno izjavila kako na turistima nije bilo vidljivih tjelesnih ozljeda te da mladi Australci nisu potražili liječničku pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:27