OBITELJSKA TRAGEDIJA

DRAMA NAKON PRONALASKA TIJELA Patrikov otac skočio u jezero, izvlačili ga policajci, uteškom stanju završio na hitnoj...

 Željko Hajdinjak / CROPIX, Facebook

Kad su mu priopćili da su pronašli mrtvo tijelo dječaka, Patrikov otac Valentin Fogadić skočio je u jezero i pokušao doplivati do tijela te su ga iz vode morali izvlačiti policijski službenici.

U teškom psihičkom stanju zaprimili su ga nakon toga djelatnici Hitne medicinske pomoći.

FOTOGALERIJA: Policija pronašla tijelo dječaka i olupinu automobila

- Bio sam na terenu u Vinkovcima kad me ženina sestra u jutarnjim satima izvijestila da su Ivana i Patrik nestali. Isti tren sam posudio automobil i vratio se u Međimurje. Vjerujte mi, ništa nije ukazivalo na to da bi se ovo moglo dogoditi. Nikakvih naznaka nije bilo. Doista nikakvih! Nadam se samo da su se negdje sklonili i da će se javiti. Nadam se najboljem jer ne mogu drugačije. Dogovarali smo se otići na more na godišnji odmor. Možda je uzela malog i otišla na more - rekao nam je Valentin, inače pirotehničar po zanimanju, u trenucima dok je potraga za njegovom suprugom i sinčićem još bila u tijeku.

U potragu se u međuvremenu uključio i on sam, no sve je okončano tragičnim pronalaskom tijela dječaka za kojeg se pretpostavlja da je Patrik. Pronađena je i olupina automobila kojim je Ivana Fogadić sa sinom otišla prije nekoliko dana od kuće, nakon što je na Facebooku napisala uznemirujuću poruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 20:24