OSTAO BEZ SVIJESTI

Dječaka u Mirkovcima poklopio koš, prevezen u bolnicu! Ravnatelj: Igralište je u katastrofalnom stanju

MIRKOVCI - Dječak u dobi od 15 godina teško je ozlijeđen u nedjelju poslijepodne oko 17 sati nakon što je na njega pala konstrukcija koša skupa s tablom. Nesreća se dogodila na školskom igralištu OŠ Nikola Tesla u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci, a kako doznajemo dječaku su slomljena dva rebra.

Prema riječima očevidaca 15-godišnjak je na igralištu igrao nogomet s prijateljima, a u jednom trenutku odlučio je, navodno slaveći postignuti gol, objesiti se za koš, nakon čega se njegova željezna konstrukcija doslovno prelomila.

Dječak je pao skupa s konstrukcijom, pri čemu je na njega pala i tabla, a navodno je kratko vrijeme ostao i bez svijesti. U izjavi medijima ravnatelj škole Anto Vidović kazao je da je u vinkovačkoj bolnici posjetio ozlijeđenog 15-godišnjaka, koji je inače prošle godine završio 8. razred škole u Mirkovcima.

Prema njegovim riječima, dječak će noć provesti u bolnici. Hoće li ova nesreća izazvati reakciju nadležnih ostaje za vidjeti. Naime, koš koji se polomio i ozlijedio dječaka već je godinama u katastrofalnom stanju i pravo je čudo da se već prije nije dogodila slična nesreća.

- Posljednji put školsko je igralište obnovljeno daleke 1965. godine, a od tada se na njemu nalazi i današnja oprema, koja je u vrlo lošem stanju - rekao je ravnatelj, dodavši kako mirkovačku školu pohađa 265 učenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:35