MUTAN POSAO

DILER S KVARNERA Kod muškarca iz Crikvenice koji je prodavao kokain pronađeno streljivo i eksplozivi

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja nedjela.

RIJEKA - Zbog sumnje da je posljednjih devet mjeseci prodavao kokain na Kvarneru u istražnom zatvoru zadržan je 46-godišnjak sa crikveničkog područja, u čijem su stanu, osim 66,5 grama ilegalnog bijelog praha, pronađeni eksploziv i streljivo.

Nakon što je policija protiv uhićenika podnijela kaznenu prijavu zbog pet kaznenih djela preprodaju kokaina te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksploziva on je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Crikvenici. Na njihov mu je prijedlog sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja nedjela, objavilo je tužiteljstvo na svojoj internetskoj stranici.

U primorsko-goranskoj policiji sumnjaju da je od siječnja do 6. rujna ove godine u više navrata prodavao kokain. U trenutku uhićenja u stanu u kojem prebiva osim 66,5 grama kokaina i dva grama marihuane, policijski službenici su pretragom pronašli i više komada raznog streljiva, privrednog eksploziva te drugih predmeta za koje se sumnja da su pribavljeni kaznenim djelom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:42