MASKIRANI RAZBOJNIK

DANIMA NADGLEDAO PEKARU PA UKRAO 50.000 KUNA UTRŠKA U brzinskom prepadu na ulici vlasniku oteo torbu s novcem

Dubrovnik, 221109.Jutros je 59-godisnji stanovnik Plata pocinio samoubojstvo, najvjerojatnije rucnom bombom.Na slici: Policija je jos na uvidjaju tragicnog dogadjaja.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX

ZAGREB - Bez gotovo 50 tisuća kuna utrška ostao je djelatnik pekarnice 'Mimoza' S.K.(27) u utorak u kasnim večernjim satima kada ga je, dok je hodao zagrebačkom ulicom Joze Laurenčića, s leđa presreo nepoznati lopov.

Tko je misteriozni lopov starosti 25 do 30 godine, visokom između 160 i 170 centimetara i suhonjave građe koji je očito neko vrijeme promatrao zaposlenike pekarnice i tijek novca, policija intenzivno nastoji utvrditi kriminalističkom obradom koja je u tijeku.

Prema onom dosad utvrđenom 27-godinješnji pekar je po dovršetku svog radnog vremena sa torbicom u kojoj je bio utržak krenuo pješice prema automobilu. No u tom ga je trenutku oko 22,40 sati napao razbojnik odjeven u tamnu jaknu s kapuljačom na glavi koji mu je u brzinskom prepadu ukrao 50 tisuća kuna te s bogatim plijenom nestao u noć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:28