KIKI STOJANOVIĆ

KRALJ SPLITSKOG ASFALTA DOBIO 14 GODINA Osuđen zbog teškog ubojstva dobrog prijatelja

 Mario Todorić / Cropix

Kristijan Stojanović Kiki u postupku za teško ubojstvo Ive Stipetića u prosincu 2010. godine na Kočinjem brdu na Klisu osuđen na 14 godina zatvora! Stojanović nije bio na proglašenju već se pismenim putem izričito jer "ne želi slušati presudu i obrazloženje", piše Slobodna Dalmacija .

- Želio bih ocu pokojnog Ive izraziti iskrenu sućut jer prije nisam imao priliku za to budući sam bio u policiji, pa nisam mogao doći niti na pogreb. Sa Ivom sam bio odličan prijatelj, ovo za što me terete nisam napravio jer koji bi mi bio razlog da to napravim. Bilo mi je teško kad sam čuo da je ubijen i ne mogu vjerovati da se to meni stavlja na teret jer smo mi bili vezani i prijateljskim i poslovnim vezama - kazao je u svom iskazu tijekom suđenja na Županijskom sudu u Splitu Stojanović.

- Tog dana kad je Ivo ubijen nisam napuštao Split, a mene se zatvorilo kad se to zbog proteka vremena više nije moglo utvrditi. Šerić je osoba koja je smutljivac i patološki lažov - kazao je prošli tjedan prije iznošenja završnih riječi Kristijan Stojanović Kiki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:48