HULIGANI TERORIZIRAJU KARLOVAC

'NIKAD VIŠE NEĆEŠ HODATI, KOLICA SU TI SUĐENA. MRTAV SI!' Osumnjičeni za brutalno premlaćivanje mladića (22) novinaru Jutarnjeg pokazao prijetnje

 Mario Pušić / CROPIX

KARLOVAC - Karlovačka policija završila je kriminalističko istraživanje tučnjava na području grada koje su se dogodile u noći s petka na subotu, u kojima su, prema službenim podacima dvije osobe teško ozlijeđene. Policija ta dva događaja ne dovodi u vezu, odnosno ne smatraju da su isti počinitelji pretukli dvije oštećene osobe.

Podsjetimo, na bandu koja hara gradom upozorio je 22-godišnji Marko Marković, kojega su njemu poznati mladići brutalno pretukli ispred kafića na gradskoj tržinici. On ima saznanja da nije bio jedina žrtva istih napadača te večeri, s jednim pretučenim mladićem se sreo u bolnici.

'USRED NOĆI BANDA NAM JE PRETUKLA SINA I JOŠ PETERO' Huligani teroriziraju Karlovčane

- Između troje Karlovčana starih 20, 21 i 22 godine došlo je do verbalnog sukoba, nakon čega je 20-godišnjak fizički napao 22-godišnjaka i teško ga ozlijedio, a u sukob se uključio i 21-godišnjak koji ga je napao tupim predmetom - priopćila je policija navodeći da će 20-godišnjaka kazneno prijaviti zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a 21-godišnjaka zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Evidentirali su da je u približno vrijeme u Radićevoj ulici drugi 20-godišnjak bez ikakvog povoda napao 44-godišnjaka te ga teško ozlijedio zbog čega će mladića kazneno prijaviti.

U Općoj bolnici Karlovac potvrdili su nam da su u noći s petka na subotu zaprimili tri pacijenta ozlijeđena u tučnjavama iste večeri, a sve su ih u bolnicu dovezle ekipe HMP-a. Navode da su sva tri slučaja prijavili PU karlovačkoj.

Javio nam se jutros i A. B.,jedan od osumnjičenih napadača na Marka Markovića, potvrdivši da se upravo vratio iz policije gdje je s drugim osumnjičenikom M. K. bio pritvoren na 24 sata. Požalio se da je zaprimio prijetnje te nam proslijedio jednu:

- Ovako dečko, sve je objavljeno u novinama o tebi i tome šta radiš, mogu ti samo reći da budeš u strahu na svakom kutku, očekuj ovih dana nešto...Nešto strašno će ti se dogodit, poslat ćemo te na traumatologiju, nećeš više nikad noge pomaknut, kolica su ti suđena. Mrtav si i cijela tvoja ekipa. Počevši od R… i D...

Sjeti se suzavca i kad si dobio ispod nadvožnjaka na Rakovcu, ma ono nije bilo ništa. Ovo što ćeš sad dobit je grozno, normalnim ljudima, a tebi nije ni to dovoljno. Još samo dvije riječi ću ti reć - INVALIDSKA KOLICA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:33