OKRUTNO UBOJSTVO

Brutalni zločin pokraj Poreča: Suprugu nasmrt pretukao pa uhićen

Zašto je došlo do sukoba između nevjenčanih supružnika još nije poznato, iako se neslužbeno saznaje kako s nesretna žena i njezin ubojica vodili sudski spor oko skrbništva nad maloljetnom djecom

POREČ - Žena koju je u mjestu Bonaci kraj Poreča u srijedu oko 17.40 sati napao i teško ozlijedio 58-godišnji M.Đ., njezin nevjenčani suprug, od težine ozljeda preminula je u pulskoj Općoj bolnici.

- Iako su je hitno s porečkog Doma zdravlja prevezli u pulsku bolnicu 42-godišnjakinja je od zadobivenih ozljeda preminula - kazala je istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putigna koja je vodila očevid.

Napadač, za kojeg neslužbeno doznajemo da se zove Milislav Đokić Mićo i da je vlasnik vučne službe Pauk, je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Poreč.

Nesretnu ženu M.Đ. je napao hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem.

Zašto je došlo do sukoba između nevjenčanih supružnika još nije poznato, iako se neslužbeno saznaje kako s nesretna žena i njezin ubojica vodili sudski spor oko skrbništva nad maloljetnom djecom na Općinskom sudu u Poreču.

Više informacija o ovom nemilom događaju policija bi mogla iznijeti u četvrtak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:42