UADARALI GA ŠAKAMA

Brutalan napad na Pagu: Četvorica pijanih Čeha maltretirala i pretukla mještanina Caske!

Split, 230711.Dolazak igraca Barcelone u hotel Le Meridien Lav uoci vecerasnje utakmice s Hajdukom.Na slici: pojacano policijsko osiguranje ispred hotelaFoto: Jakov Prkic / Cropix
 Jakov Prkić / CROPIX / CROPIX

NOVALJA - Pijani Česi u petak su iz "čistog mira" maltretirali i tukli 60-godišnjaka iz Novalje u mjestu Caska na novaljskom području.

Policija je utvrdila da su četvorica mladića (u dobi od 31, 32, 28 i 27 godina, s koncentracijama alkohola u krvi od 0,65 g/kg, 1,63 g/kg, 1,86 g/kg i 1,60 g/kg) pokušala onemogućiti izlazak iz mora svojoj žrtvi kružeći vodenim skuterom oko njegovog čamca.

Kada je jadnik ipak uspio izaći pokušao je pobjeći prema svojoj Škodi Octaviji, ali bezuspješno.

- Sustigao ga je 31-godišnji češki državljanin, srušio na tlo, te ga fizički napao, udarajući ga šakama po tijelu. U jednom trenutku oštećeni je uspio ustati i ući u svoj osobni automobil, nakon čega je 31-godišnji češki državljanin otvarajući vrata osobnog automobila nastavio s fizičkim napadom, dok su za to vrijeme ostala trojica čeških državljana udarala po automobilu - priopćili si iz PU ličko-senjske.

Mještanin Novalje je tijekom iživljavanja lakše ozlijeđen, no postoji mogućnost da se ozljede prekvalificiraju u teže, dok mu je pričinjena materijalna šteta na osobnom automobilu.

Češki državljani su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Državnom odvjetništvu protiv njih je dostavljena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:33