OBITELJSKA TRAGEDIJA

Bila je najljepša djevojka Siska... a onda je ostala nepokretna. Otac više nije mogao gledati kako pati

Sebi i kćeri prerezao je vene i dao smrtonosnu dozu tableta. On je preživio, ali je u teškom stanju
 Željko Hajdinjak, Mate Piškor / CROPIX

NOVO 14:37 Kako doznajemo, otac preminule Marijane, Josip Gregurić stabilno je i nalazi se izvan životne opasnosti.

_______________________________________

SISAK - U Općoj bolnici u Sisku u ponedjeljak ujutro preminula je 23. godišnja djevojka iz Siska. Umrla je od posljedica predoziranja tabletama i rezne rane na ruci, a obdukcijom će se utvrditi što je uzrok smrti, da li trovanje ili je nesretna djevojka iskrvarila.

Policija je potvrdila da je tablete kćeri dao otac, te da joj je otac nanio i reznu ranu na ruci.

Kako doznajemo, policiji je u ponedjeljak oko sedam sati dojavljeno da su u teškom stanju otac i kćer, Josip i Marijana Gregurić, u stanu u Ulici kneza Branimira broj 27, da krvare iz ruku i da su popili tablete. Više ekipa hitne medicinske pomoći stiglo je vrlo brzo, kćer i otac žurno su prebačeni u bolnicu u Sisku. Djevojka je ubrzo umrla, a otac je u teškom stanju.

Kako doznajemo od susjeda, koji su šokirani i puni suosjećanja prema obitelji Gregurić, otac je najvjerojatnije svoju kćer predozirao tabletama i potom joj na zapešću nanio nožem reznu ranu, čineći to iz samilosti. Naime, djevojka je bila teško bolesna, potpuno nepokretna, vezana za krevet, više od tri godine trpjela je velike muke. Otac je, najvjerojatnije, nagađa se, odlučio okončati kćerine i svoje muke.

Ona je prije tri godine zbog stalnih glavobolja, koje više nije mogla podnijeti, operirana u jednoj bolnici u Zagrebu. Posljedice su bile katastrofalne: iz bolnice je vraćena potpuno nepokretna, nije mogla koristiti čak ni kolica. Susjedi, čija je kćer bila dobra prijateljica umrloj Marijani, rekli su nam da je Marijana bila jedna od najljepših djevojaka Siska, kao vrlo mlada radila je kao manekenka, nosila je revije u sisačkoj udruzi Novi svijet.

Nismo uspjeli doznati tko je u ponedjeljak ujutro našao kćer i oca bez svijesti i sve u krvi, da li majka Marija ili sin Stjepan.

Susjedi pričaju kako su bolničari, noseći na nosilima Marijanu i Josipa trčali niz stepenište sa četvrtog kata. Pred stanom Gregurićevih, iza njih, na hodniku su ostali vidljivi tragovi krvi.

Susjedi s puno obzira govore obitelji Gregurić, iako su ne tako davno doselili u stambenu zgradu u sisačkom naselju Caprag. Majka Marija radila je u Željezari i dobila je otkaz. Otac je bivši branitelj, umirovljenik, sin Stjepan student je, a prije bolesti sudirati je počela i nesretna Marijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 03:19