MONSTRUMI OKO NAS

BARANJA Izašao iz zatvora, pa htio ubiti bivšu djevojku, ali nije silovao psa VETERINARI 'Pregledali smo kujicu'

 Davor Pongračić / Cropix

OSIJEK - Glas Slavonije objavio je priču o neimenovanom Baranjcu (68) koji je izašao iz zatvora 6. ožujka, a već dva dana kasnije policija ga je ponovno uhitila.

Samo dan nakon što je izišao na slobodu, navodno je silovao svoju jadnu kujicu, a već sljedećeg dana uputio se prema domu bivše nevjenčane supruge s namjerom da joj “presudi”.

Kako Glas Slavonije neslužbeno doznaje, prema njezinoj kući išao je vičući na sav glas kako će ju ubiti, baciti bombu na nju i ako treba odrobijati za to 20 godina. Srećom, mještani koji su to čuli odmah su pozvali policiju koja ga je uhitila.

Nakon što su ga policajci, čiji je stari znanac zbog raznih prijava kaznenih i prekršajnih djela, ispitali, odveden je u istražni zatvor. Do sada je osuđivan više puta, 37 puta kazneno je prijavljivan, 17 puta prekršajno kažnjavan zbog nasilja u obitelji, a samo Općinsko državno odvjetništvo protiv njega je pokretalo deset kaznenih postupaka.

No, kako doznajemo, šokantna informacija o tome kako je 68-godišnji Baranjac prije mjesec dana navodno silovao svoga psa ipak nije točna.

Ravnatelj Veterinarske stanice Beli Manastir Vinko Benić rekao nam je kako je pas pregledan odmah nakon što je protiv njegova vlasnika podignuta prijava za navodno silovanje te da je pregledom utvrđeno da nema nikakvih tragova silovanja niti bilo koje druge vrste nasilja nad psom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:12