ZARADIO GLOBU

AUSTRIJANAC IZVAN KONTROLE Iz Slavonije prema Zagrebu autocestom jurio 240 km/h

Dugopolje, 170810.Prometni policajci Kristian Perisic i Tonci Pivic iz postaje Prometne policije Split svakodnevno nadziru promet na autoputu A1 od Dugopolja do Sibenika.Nadzor vrse pomocu vrlo brzog BMW automobila kojim presrecu vozace koji voze prebrzo pri cemu ih snimaju kamerom i naplacuju kaznu od 500 do nekoliko tisuca kuna ovisno o brzini.Na fotografiji policajci prate i snimaju vozilo koje vozi prebrzo.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

SISAK - U subotu, 22. studenoga oko 13.40 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Novske, u prometnom prekršaju je zaustavljen osobni automobil marke Mercedes, kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 237 km/h upravljao 62-godišnji državljanin Austrije, priopćila je sisačka policija.

Njemu je zbog ovog prekršaja naplaćena novčana kazna od 2 tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Gospić: 42-godišnjakinja autocestom jurila 210 km/h

Ličkom dionicom autoceste A1, odnosno Dalmatine, u pravcu Zagreba 42-godišnja vozačica Ford Mondea projurila je 210 km/h. Na njezinu žalost, dogodilo se to na dionici na kojoj je najviša dopuštena brzina 130 km/h. Kažnjena je novčanom kaznom, a izrečena joj je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:05