GUBI JOJ SE SVAKI TRAG

Anamarija Blagus (22) nestala je sredinom listopada. Jeste li je vidjeli?

Anamarija je visoka oko 160 cm, srednje tjelesne građe, crne guste duže kose i smeđih očiju. Na desnom gležnju ima tetovažu ruže, a na leđima tetovažu u obliku krila

ZAGREB - Anamarija Blagus, 22-godišnja djevojka iz Oporovca, nestala je sredinom listopada i za njome se intenzivo traga, priopćila je međimurska Policijska uprava.

Njezin nestanak je 13. listopada prijavio njezin brat, također iz Oporovca. Anamarija je tijekom ljetnih mjeseci radila u Baškoj na otoku Krku, do kraja kolovoza, a potom je otišla u Zagreb. Zadnji put se bratu javila putem Facebooka krajem rujna, a posljednji kontakt s njom je imao njezin bivši dečko, također preko Facebooka, sredinom listopada.

Anamarija Blagus ima 22 godine, visoka je oko 160 cm, srednje tjelesne građe, crne guste duže kose i smeđih očiju. Na desnom gležnju ima tetovažu ruže, a na cijelim leđima tetovažu u obliku krila.

Policija pokušava utvrditi sve okolnosti vezane uz nestanak Anamarije te vrši intenzivu potragu . Mole se građani da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u pronalasku Anamarije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:40