PROSUDITE SAMI

Video koji je podijelio TikTok: Je li ova mačka sretna ili užasnuta onim što vidi oko sebe?

Njena je vlasnica privukla nemalu pozornost objavom snimke ljubimičina prvog izlaska u vrt

Mačka u vrtu

 TIkTok screenshot

Što joj se točno motalo po glavi, teško je reći, a oko toga se ljudi ne slažu. Dok vlasnica mačke, koja je snimila i objavila video, kaže kako je riječ o reakciji njene ljubimice na svijet oko sebe pri prvom izlasku van (pritom se ne izjasnivši o tome što misli kako mački svidjelo u vanjskom svijetu), neki misle da je ona oduševljena, drugi ne.

Korisnica TikToka Julie Lavery privukla je priličnu pozornost snimkom svoje mačke Midge u vrtu. Napisala je kako ju je prvi put pustila vani i pritom je snimala kako će njena ljubimica reagirati. S obzirom na to da joj je prizor izgledao prilično smiješno, odlučila je snimku objaviti na svom profilu. Dok su neki bili oduševljeni izrazom na mačkinoj njuškici, misleći da je ona iznenađena i oduševljena, drugi misle da je riječ samo o onome prvome. Tvrde da njen govor tijela pokazuje da je životinja prilično uznemirena onim što je vidjela.

Stručnjaci preporučuju da se kućne mačke ne puštaju u prirodu kako bi istraživale, posebno ne ako žive na područjima gdje bi im zbog raznih vrsta ljudskog djelovanja (promet, otrovi) život mogao biti u opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:39