PRESLATKO

Mama napala malenog kojeg je donijela na svijet, spasili ga ljudi i sad živi s njima u kući

Odbacivanje mladunčadi nije česta pojava, no majke obično imaju zaista dobre razloge za to
 TikTok Screenshot

Prošli tjedan vlasnici jedne nekomercijalne farme, mogli bismo je nazvati hobi farmom, na Floridi odlučili su provjeriti dio svog imanja u koji nikad ne idu i otkrili su da je jedna magarica tamo otišla kako bi na svijet donijela maleno. Bilo je to prije očekivanog termina, tako da nitko nije ni mislio da se nešto događa. No, kad su zavirili u jednu od nastambi, vidjeli su malenog na podu i majku koja ga odbija od sebe, piše Pet Helpful.

Odmah nakon što ga je donijela na svijet, ponjušila ga je i potom počela udarati i gurati od sebe. Na svu sreću, u tom trenutku su naišli vlasnici farme, koji su se odmah umiješali i odmaknuli mladunče od majke. Oni su mu je morali zamijeniti: zbog toga su mu dali da pije mlijeko iz bočice, grijali ga i mazili. Mališan se navikao na sve to i sad smatra da je njemu mjesto u kući, a ne vani, a oni su ga pustili da sam odluči što mu je draže.

Odbacivanje mladunčadi nije česta pojava, no majke obično imaju zaista dobre razloge za to. Nekad je to situacija kada majka procijeni da njeno mladunče nema šanse za preživljavanje. Ima vrsta kod kojih se dogodi hormonalni disbalans zbog kojeg majka nema majčinski poriv i mladunče ne prepoznaje kako dvoje. Nekad se to događa u situacijama kada nema dovoljno hrane i vode u nekom području, pa majka mora birati hoće li preživjeti ona ili maleno!

@oursimplehomestead Our little miracle was so unexpected. Even though he has just been with us for a few days, we cant imagine life without him in it. We would always want our babies to be raised by their mother but sometimes the sad reality is that they reject them.#farmsoftiktok #gratitude #farmtok #babydonkey #farmlife #animallove ♬ Heaven Is a Place on Earth - The Mayries
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:24