MOČVARA

Udruga Merida slavi ‘rođendan‘: ‘Zapjevat će nam jedinstvena Zdenka Kovačiček, dođite na proslavu‘

Ona je poznata po svojoj ljubavi prema životinjama i angažiranosti oko pružanja pomoći raznim malenim stvorenjima

Zdenka Kovačićek, Ilustrativna fotografija

 Vanesa Pandzic/Cropix

Zagrebačka udruga Merida svake godine obilježava svoj ‘rođendan‘ i to organizacijom druženja u klubu Močvara. Ove su godine za sve one koji prate njihov rad pripremili pravi koncert iznenađenja, koji će se održati 13. listopada. Naime, tog dana će od 15 do 16 sati zapjevati Zdenka Kovačiček, poznata po svojoj ljubavi prema životinjama i angažiranosti oko pružanja pomoći raznim malenim stvorenjima.

- Osim što će koncert će za vas i nas održati jedna, jedinstvena, ikona hrvatske glazbe, ona će donirati i scenske komade odjeće za naš buvljak kutak, koju ćete moći kupiti u zamjenu za donaciju udruzi . Jako se veselimo druženju i ovim putem zahvaljujemo gospođi Zdenki na inicijativi i velikom srcu za pomoć našim njuškama. Dođite u što većem broju da proslavimo naš osmi rođendan - pozvali su iz udruge Merida.

Njihova će proslava trajati od 9 do 16 sati, kada će se u Močvari moći kupiti razne sitnice, donirati hrana ili sredstva koja će pomoći članovima udruge da nastave spašavati životinje kojima je pomoć potrebna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 17:50