BESPLATNO

Udruga Biom poziva na još jedno druženje na kojem će se baviti promatranjem ptica

Predviđeno trajanje je 2-3 sata iako se može otići bilo kada, kao i pridružiti se naknadno
 Damir Krajac/Cropix

Iz udruge BIOM objavili su kako 13. svibnja organiziraju još jedno besplatno promatranje ptica, koje će se održati u zagrebačkom parku Dotrščina. Ovoga puta se održava povodom Svjetskog dana ptica selica.

Okupljanje je predviđeno na južnom ulazu u park Dotrščina u devet sati. Predviđeno trajanje je 2-3 sata iako se može otići bilo kada, kao i pridružiti se naknadno.

- Promatranja ptica su besplatna i namijenjena svim građanima, neovisno o predznanju ili članstvu u Biomu, a uvijek nas možete podržati i donacijom. Nekoliko priručnika za određivanje vrsta ptica i dalekozora će biti osigurani, ali tko ima svoj dalekozor, neka ga slobodno ponese.

U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost otkazivanja događanja, stoga pratite našu web i Facebook stranicu gdje ćete na vrijeme saznati održava li se promatranje - kažu iz udruge koja ovakva promatranja najviše organizira u Zagrebu, no bilo ih je i diljem naše zemlje. Njihovi stručnjaci svim zainteresiranim promatračima stoje na raspolaganju za sve informacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:33