UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Tisuće ljudi diljem svijeta u šoku: ‘Što taj čovjek radi nesretnom tuljanu, zaustavite ga!‘

Željeli bismo razgovarati s muškarcem sa snimke kako bi nam objasnio što se dogodilo, poručili su iz policije

Ilustracija

 Jam Press/jam Press/profimedia

Policija traga za muškarcem koji je snimljen kako kamenjem gađa uznemirenog tuljana na jednoj plaži u Walesu. Na snimci se kako mu prilazi, promatra ga, a onda uzima kamen i baca ga na životinju.

Policijski službenici sada žele razgovarati s muškarcem koji je to napravio i objavili su apel, u kojem mole javnost da im pomogne u identifikaciji muškarca. Naravno, postoji i mogućnost da će se on sam javiti i objasniti im zbog čega je to napravio vidno uznemirenoj životinji, piše Daily Mail.

Snimka je izazvala pravi val ogorčenja na društvenim mrežama. Neki vjeruju kako je čovjek slučajno pogodio tuljana kamenom, ali da je zapravo ciljao pokraj njega jer je životinju želio preplašiti kako bi se vratila u more. No, većina je uvjerena kako iza ovakvog ponašanja ne stoji nikakva druga namjera osim one da se nevinom stvorenju nanese bol.

- Snimka koja se pojavila prikazuje čovjeka kako gađa uznemirenu životinju. Željeli bismo razgovarati s muškarcem sa snimke kako bi nam objasnio što se dogodilo. Ako ga poznajete, javite nam – objavili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:24