MOČVARA

Sara Renar, pole dance i besplatna hrana na druženju kojim se skuplja novac za pomoć udruzi Key

Program je prilično bogat, a s obzirom na epidemiološke mjere, potrebno je rezervirati mjesto
Ilustracija
 Lea Paterson/Sciencephoto/Profimedia

Humanitarni program na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć centru Key održat će se u nedjelju u zagrebačkom klubu Močvara. Program počinje u 17 sati, a traje do 22 sata. Preporučena donacija za ulaz je 30 kuna, a sav prihod od ulaznica namijenjen je udruzi.

Centar za zaštitu životinja i prirode Key je udruga za zaštitu životinja i utočište za male životinje koja djeluje na području Siska. S obzirom na to da se sami financiraju, uvijek im je potrebna pomoć jer skrbe o velikom broju raznih životinja.

S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja u Močvari bit će ograničen. Treba svakako rezervirati ulaznice na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., po mogućnosti što prije, kako bi se osigurali svoje mjesto. U mailu treba navesti na koji se dio programa planira pogledati - cijeli ili samo određenog izvođača.

U planu je prilično šaren program. Što se glazbe tiče, nastupaju dark elektro/post rock sastav Mindnote, akustični duo Martin Ladika i Leo Hrs, a potom i Sara Renar. Elizabeta Rudman će izvesti exotic pole dance performans.

Osim toga, posjetitelje očekuje radionica eko folije, svježe skuhana zdrava hrana za sve posjetitelje koju će pripremiti kolektiv "Hrana! a ne oružje", te promocija brošure "Zašto udomiti starijeg psa?", kojom se nastoji popularizirati udomljavanje one dobne skupine pasa koja iznimno teško dolazi do svojih obitelji.

Večer završava ispred kluba, gdje će se održati fireshow, kojeg su pripremili Quis Ignis, Petra i Petar Macukić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:55