LIJEPA GESTA

I kino se uključilo: Kupite dodatnu kartu za projekciju, a novac dajemo za naš omiljeni azil!

Pomoći se može kupovinom dodatne ulaznice na blagajni kina – „Kino za poslije“ po cijeni od 25 kuna

Ilustracija

 Vue Entertainment/Ferrari/Profimedia

U zadnje vrijeme svi pomažu Azilu iz Osijeka. Nakon što je Edita Cebalo sav prihod od jednog sata baleta darovala za nabavu lijeka za njihova mačka Ronija, sad im je odlučilo pomoći i kino Urania. Iduća dva tjedna organiziraju humanitarni ciklus filmova. Pomoći se može kupovinom dodatne ulaznice na blagajni kina – „Kino za poslije“ po cijeni od 25 kuna. Sva prikupljena sredstva bit će donirana štićenicima Azil Osijek-volonteri.

- U novom ciklusu filmova stavljamo naglasak na prijateljstvo životinja i čovjeka, a gledatelji će moći pogledati čak 12 filmskih naslova: Smisao života jednog psa, Putovanje jednog psa, Mia i lav, Bijeli bog, Pčelica Maja 3, Hrabri mališan 2, Braća vjetra, Poly i ja, Lassie se vraća kući, Praznici u divljini, Vuk i lav i Moja žirafa - najavili su iz kina.

U sklopu projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds poseban naglasak stavili su na rad s marginaliziranim i ranjivim skupinama te lokalnim udrugama kako bi svi bili podjednako uključeni u stvaranje ugodnog okruženja. Program „Veliki za Velike“ ima za cilj pokazati da su humanost, tolerancija, međusobno uvažavanje, senzibilnost i empatija temelj društva.

- Kinematografi Osijek su od samih naših početaka uz nas, gotovo sve naše promocije kalendara desile su se u Europi i Uraniji i to se nikad ne zaboravlja! I ovaj program je dio tog prijateljstva, jer kad voliš Osijek - voliš Azil i moraš voljeti Uraniju - kaže Ivana Crnoja iz udruge Pobjede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:59