ČAKOVEC

Azil pokrenuo još jednu akciju besplatne kastracije: ‘Interes je nevjerojatan...‘

Zahvate su podržale posebnom cijenom sve četiri veterinarske ambulante u Međimurju

Ilustracija

 Ivana Nobilo/Cropix

Iz čakovečkog azila objavili su kako su pokrenuli akciju besplatnih kastracija ženki pasa, koja traje do 15. rujna. Interes je bio toliki da su morali nastaviti sa zahvatima.

- Probili smo plafon i odrađeno je već više od planiranih stotinu kastracija za koje smo imali sredstva. No, poziva je puno i svakodnevni su. Umirovljenici, nezaposleni, studenti... Nama je svaki poziv značajan jer time smanjujemo broj neželjenih štenaca koji posljedično završavaju po romskim naseljima ili na ulici, pa u skloništu. Želite li pomoći našem projektu besplatnih kastracija ženki, svaka donacija je dobrodošla kako bi uspjeli pomoći svima koji su se javili - objavili su.

Njihov račun je HR3323400091116025375, poziv na broj 02 i model 888, ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec, svrha uplate: donacija za projekt kastracija. Kontakt za prijavu 091 8988 004 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- Kastraciju su podržale posebnom cijenom sve četiri veterinarske ambulante u Međimurju: Bioinstitut, Ambulanta Jug, Veterinarska ambulanta Mr. Kvakan i Ambulanta Prelog i na tome im posebno hvala - objavili su iz azila.

image
Azil Čakovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:17