BRAVO!

Netko je gradu prijavio da se psi ilegalno kupaju na plaži u Dalmaciji, ovakvu reakciju nisu očekivali

S obzirom na to da je ona na kraju lučice, nije služila za kupanje niti su se njome ljudi uopće koristili

Ilustracija

 Alex Linch/alamy/alamy/profimedia

Sve više gradova i općina diljem Jadrana određuje plaže na kojima se vlasnici mogu kupati sa svojim ljubimcima, svjesni činjenice da mnogi turisti dolaze na more sa svojim čupavim prijateljima.. Premda Split već ima takvu plažu, donesena je odluka ja da se na još jednom dijelu obale dozvoli kupanje psima.

Naime, na zapadnoj dijelu Zvončaca dozvoljeno je istrčavanje pasa, a u toplije doba godine vlasnici svoje ljubimce puštaju da se okupaju na maloj plažici na kraju lučice Jadran. Ona, s obzirom na lokaciju, ne služi za kupanje građana. No, iako se na njoj nitko nikada ne sunča, nekome je zasmetalo što psi tamo uskaču u more, pa je poslao prijavu u Grad Split i prijavio da je došlo do krešnja Odluke o komunalnom redu.

No, sasvim sigurno prijavitelj nije očekivao da će iz grada reagirati tako što će taj mali komad obale proglasiti i službeno plažom za pse.

- Tako da ubuduće nema problema da svoje ljubimce okupate ispod Zvončaca - objavio je na svojem Facebooku zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 11:30