KAOS

Pas koji je izludio groomera: ‘Da, frizura mu je usra**, kao i njegova osobnost‘

Prijašnji ‘frizer‘ ga više nije htio primiti, pa su mu vlasnici tražili nekog tko bi se htio pobrinuti za njegovo krzno

Ilustracija

 Philip Game/alamy/alamy/profimedia

Groomeri često imaju priče o svojim najgorim četveronožnim klijentima i obično su to oni koji ih, zbog straha, toliko namuče da ih više nikada ne žele primiti. Popularna groomerica Girl With The Dogs, koju samo na Facebooku prati više od milijun ljudi, imala je jednog takvog psa u salonu i očigledno je da je tom aljaškom malamutu to bio prvi i zadnji posjet.

Na samom početku je rekla kako su njegovi vlasnici objasnili da psa čovjek koji mu je prije napravio grooming više ne želi primiti. Bilo je jasno kako postoji problem, no ova je djevojka spremna na sve: ima štitnike za svoje uši, nepromočivo odijelo, brnjicu za psa... I gomilu znanja kako postupati prema psima koji ne vole dolaziti na kupanje i šišanje.

No, ovaj ju je očigledno neugodno iznenadio daleko više nego je očekivala. Ne samo da se cijelo vrijeme tresao za vrijeme kupanja, nego ju je udarao šapom dok ga je češljala i šišala, a bez brnjice nije mogla raditi.

- Da, frizura mu je usra**, ali mislim da paše njegovoj osobnosti - kaže groomerica na kraju i dodaje kako ga više neće primiti.

Brojni pratitelji su joj dali podršku, objasnivši kako su vlasnici trebali psa naučiti da se ovako ne ponaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 14:33