VELIKO SRCE

Mirko Filipović pronašao na ulici sitnu, gladnu kujicu: ‘Ako ju je neko smeće izbacilo da je se riješi...‘

On već ima četiri psa, pa je ne može zadržati, ali ako mu se njeni dosadašnji vlasnici ne jave, tražit će joj dom

Mirko Filipović

 Facebook Mirko Filipović

Mirko Filipović poznat je, između ostalog, i po tome što uvijek pomaže životinjama. Ovog je puta objavio kako je na cesti u Borčecu pronašao psa kako izbezumljeno luta. Smatra kako se radi o mješancu pinča, a veterinar mu je potvrdio da je riječ o kujici koja nema čip.

- Uhranjena je i jako njegovana. Očito je nečiji kućni ljubimac ili je bila ljubimac pa je se netko riješio tako da ju je izbacio iz automobila. Moguće da je i odlutala, ali s obzirom na to da nema čip to se čini manje vjerojatnim. Pregledao sam i kvartovske Facebook stranice i ‘Izgubljeni i pronađeni psi i Zagrebu ‘ ali nitko ju ne traži. Ali ako ju njeni vlasnici traže želio bih da se vrati u svoj dom - napisao je na Facebooku i dodao:

- U slučaju da ju je neko smeće izbacilo iz auta da je se riješi nek zna da ću joj pronaći dom kakav svaki ljubimac zaslužuje. Ja imam već četiri psa i peti mi iskreno nije potreban, ali neće sigurno na cesti završiti, pod kotačima auta, ili da ju drugi psi rastrgaju, s obzirom na to nema niti pet kilograma. Ako se ne pronađu vlasnici, dat ću ju na udomljavanje, a do tada će biti kod mene - poručio je Filipović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 04:06