FOTO, VIDEO

Žena se vratila s godišnjeg, otišla na WC i podigla dasku, a tamo ju je dočekao - horor!

Uspaničeno je pobjegla van, a kad se malo smirila, pozvala je pomoć
 Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Kad se vratimo kući s godišnjeg odmora, neke stvari očekujemo - prašinu po stanu, neotvorene račune u sandučiću, ustajao zrak... No, većina nas, otključavajući ulazna vrata i gurajući kovčeg unutra, ne očekuje zmiju, a posebno ne da će je dočekati u zahodu.

Michelle Lespron iz Tucsona u Arizoni nije imala sreće pri povratku s odmora. Ušavši u stan, požurila je na WC. No, čim je digla dasku, panično je zavrištala. Sigurno je da je i stvorenje u njenoj školjci imalo sličnu paničnu reakciju. Unutra je, naime, bila zmija. Zbog toga je žena uspaničeno pobjegla van. Kad se malo smirila, pozvala je pomoć.

image
Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Stručnjak iz Rattlesnake Solutionsa, koji je odmah došao, utvrdio je da se, na svu sreću, ne radi o otrovnici. No, namučila ga je: dolazio je tri dana kako bi je ulovio. Nije sve prošlo lako i jednostavno, jer ga je zmija ugrizla dok ju je izvlačio iz wc školjke. Naravno, nije bila sretna što je netko deložira iz ugodnog smještaja.

Riječ je o zmiji šibarici (Masticophis flagellum) koja je pravo malo čudo prirode: jede ona čegrtuše, penje se na stabla, kuće i zapravo, jednostavno, radi sve što joj padne na pamet. No, nije baš sklona zavlačenju u wc školjke, tako da je ovo bio neobičan slučaj.

Što se Michelle tiče, ona više ne ide na wc u mraku, dobro pregleda zahodsku školjku prije nego sjedne na nju i, za svaki slučaj, pusti vodu nekoliko puta prije nego sjedne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:31