VIDEO

Žena čula lupkanje na trijemu, izašla da vidi o čemu se radi i iznenadila se videći pernatog gosta

Zbog žičane ograde ptica nije mogla pronaći put van, pa je postala očajna
 Optic Delight/Alamy/Profimedia

Kako je lako biti maleni junak i nekome pomoći, najbolje se vidi kad se radi o životinjama. Nešto što od nas traži vrlo malo truda njima može spasiti život.

Jedna takva priča iz SAD-a, gdje je žena na svojem trijemu vidjela sokola u problemu. On je, naime, naletio na žičanu ogradu i posve se izbezumio. Nije shvatio da ne može tim putem izaći, nego je uporno pokušavao naći put. Žena je izašla iz kuće zbog zvuka kojeg je čula, nemalo se iznenadivši kad je vidjela svog gosta.

Veoma smireno ga je primila i iznijela, tako da može sam odletjeti. Sve je to snimila, a najzabavniji dio je onaj u kojem se ona i ptica nijemo promatraju, iznenađeni jedno drugim. Sokol je, jasno, posve šokiran svime što se dogodilo, a očito je da je i prilično uznemiren činjenicom da ga jedno ljudsko biće drži u ruci.

Šok ga vrlo brzo prođe kad ga žena donese na dio terase s kojeg može slobodno poletjeti, što ptica i učini.Na svu sreću, lupanje o žicu je nije ozlijedilo, tako da se lako vinula u nebesa i odletjela svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:39