TRAŽI SE

Zagrepčani, jeste li vidjeli ovu mačku? Ako da, javite njenoj vlasnici, koja je panično traži

Nestala je 24. listopada na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Stara je 3,5 godine i nije čipirana
 Privatni album

Vlasnici ljubimaca znaju da je jedna od najstrašnijih stvari koja im se može dogoditi to da im ljubimac nestane. Dogodilo se to i vlasnici mačke pasmine Chantilly-Tiffany, čija je ljubimica nestala 24. listopada na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Stara je 3,5 godine, nije čipirana ni kastrirana.

image
Privatni album

- Nazivana je s punom fancy imena, no sama si je izabrala ime Mali Vrag na koje se jedino odaziva. Jako je umiljata i druželjubiva, i gle čuda, znatiželjna. Kratko je bila i Instagram zvijezda, ali je stranica privremeno suspendirana jer je bilo puno dosadnjakovića od Brazila do Kine, koji su htjeli slike njenog repa, pa se vlasnica zabrinula za njenu sigurnost i mogućnost cat-nappinga.

Opsesija su joj golubovi i sve druga ptičice, a svoj kruh sa sedam kora zarađuje kontrolirajući zračnu plovidbu na Cvjetnom trgu, gdje satima stoji na krovu u poziciji sfinge, promatra Zagrepčane koji ispijaju kavu na špici i čuva teritorij da kojem golubu ne bi palo na pamet slijetati bez dozvole - kaže njena vlasnica.

Svi oni koji su vidjeli Malog Vraga ili imaju bilo kakve informacije o njoj, mogu se javiti njenoj vlasnici na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image
Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:50