JEZIVO?

Vlasnik psa objavio čudnu snimku: Neki uvjereni da ga je posjetio duh, drugi ga optužuju da laže

Pojasnio je kako o prošlosti kuće koju su kupili u američkoj Philadelphiji ne zna baš ništa

Ilustracija

 Eugenio Marongiu/Imagesource/Profimedia

Kad je jedan muškarac objavio snimku s nadzorne kamere koja je postavljena u njegovom dnevnom boravku, očekivao je da će ona puno puta biti pregledana. U tome je bio u pravu, a da bi dodatno ‘zapaprio‘ sve, napisao je kako ovo nije prvi put da se ovakve stvari čuju u njegovoj kući. Uvjeren je da su pojave nadnaravne i strahuje za svoju trudnu suprugu. Pojasnio je kako o prošlosti kuće koju su kupili u američkoj Philadelphiji ne zna baš ništa.

Dio ljudi mu je povjerovao, pa smatraju da muški šapat koji se čuje, vrata koja se otvaraju i bijesna reakcija pasa pokazuju da se radi o nečemu nadnaravnom što boravi u njegovom prostoru. Drugi, poučeni brojnim iskustvima raznih vrsta prevara, misle kako je riječ o insceniranom prizoru i da se ovdje ne radi ni o čemu strašnom.

On je svoje iskustvo podijelio na Redditu, a snimku su onda preuzeli i drugi. Mnogi su muškarcu savjetovali da je najbolje da se njegova obitelj odseli iz te kuće, ako se ovakve stvari događaju već neko vrijeme, dok su drugi bili prilično skeptični.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:44