SAMO STRPLJIVO

Video: Pogledajte kako jedan pas uživa u ludoj jurnjavi, a drugi tolerira skakanje po glavi

Snimka je u svega nekoliko dana pogledana više od pola milijuna puta

Ilustracija

 Ktsdesign/Sciencephoto/Profimedia

Tolerancija je važna uvijek i u svemu, a nešto bi o tome mogao znati jedan veoma strpljivi pas preko kojega drugi neprestano preskače. Neobična je to snimka na kojoj vidimo jednog hiperaktivnog mladca punog energije, koji iz razloga kojeg samo on zna juri kaučem, oduševljen onim što radi. Kao vlasnici pasa, mogli bismo nagađati da je snimka nastala nedugo nakon jela, kada je bio pun energije i ludirao se.

No, drugi pas nije baš u tom mentalnom stanju. Moguće da je stariji, jer leži na kauču i ne miče se. Pritom je, valja se priznati,m zaista strpljiv, pa ovom mladom i živahnom momku nimalo ne zamjera užitak u skokovima. Nije se čak ni pomaknuo s mjesta, nego jednostavno tolerira to ponašanje. Nastoji se ponašati kao da se ne događa baš ništa posebno ni drugačije nego inače, kada odmara na tom istom mjestu.

Snimka je u samo nekoliko dana pogledana više od pola milijuna puta, a mnogi su komentirali kako je moguće da crni pas uopće nije stariji, nego je jednostavno umoran već od toga što ovoga promatra kako jurca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 05:46