VIDEO

Urnebesna družina u grooming salonu: Pogledajte tko je sa psom došao na frizuru

Prolaznik je nijemo zastao, ne shvaćajući što vidi, a potom je izvadio mobitel i snimio neobičan prizor

Ilustracija

 Peter Muller/Imagesource/Profimedia

Grooming saloni su mjesta na kojima zaista nije nimalo neobično vidjeti neku životinju. Naposljetku, to i jesu mjesta namijenjena njima. Istina, uglavnom vlasnici tamo dovode pse, nekada i mačke, no ne sumnjamo da ima i drugih životinja. Recimo, ovaca. Mislite da nitko to ne radi? Čini se da jest.

Prolaznik je nijemo zastao ispred jednog salona, ne shvaćajući što vidi, a potom je izvadio mobitel i snimio neobičan prizor. U salonu su, naime, sa zaposlenicom bile dvije životinje. Mora se priznati, neobičan duo. Ovca je bila ta koja je uživala u kupanju (reklo bi se da je na to navikla i da joj nije prvi put), a iza nje je svoj red čekao ovčar - border collie, pas čiji je posao upravo trčanje oko stada ovaca i briga da se drže zajedno.

Korisnici Facebooka bili su oduševljeni snimkom. Dok se mnogima svidjela smirenost ovce, drugi su bili uvjereni da je pasu posjet salonu naporan.

- Nije da ja slijedim posao, nego on slijedi mene. To sigurno misli ovaj pas - napisao je jedan muškarac, a drugi je dodao kako je pas sigurno morao slijediti ovcu u salon, kako bi bio siguran da se ona sigurno vratila doma.

Nije poznato gdje je ni kada snimka nastala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:49