PRESLATKO

Svirač saksofona u jednom parku privukao je zanimljivu - životinjsku publiku

Simpatični glodavac cijeni umjetnikovu vještinu i pažljivo ga sluša dok gricka obrok
 printscreen Facebook

U našoj zemlji to nije baš često, no diljem svijeta može se u parkovima vidjeti ljude kako sviraju razne instrumente. Kod kuće to iz raznih razloga ne mogu, pa vježbaju na otvorenom, gdje njihova glazba nikome ne smeta. Dapače, mnogima se sviđa, pa priđu bliže kako bi osluhnuli.

Često, što je zanimljivo, glazbenike dođu poslušati životinje. Veoma često to budu ptice, no Heath Jones, inače profesor glazbenog iz američke savezne države Oklahome, oduševio je jednog malog glodavca. Vjeverica mu je prišla posve blizu, držeći komad hrane u ruci. Slušala ga je i grickala obrok.

- Vježbao sam na saksofonu u tom parku svako jutro. S vremenom, jedna vjeverica je postala moj veliki obožavatelj - napisao je autor snimke, koju je podijelio na društvenim mrežama.

Što je točno privuklo vjevericu, nije poznato. Je li riječ o glazbi, možda o pokretima čovjeka ili joj je on jednostavno bio simpatičan. No, tko zna, možda joj je cijelo vrijeme ostavljao poslastice, pa ju je privukao hranom, a ne svojim glazbenim umijećem?

No, zapravo i nije važno - bitno je samo da je životinjica prišla i da ga gleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:47