KAKVA KRILA

Ovo je, sasvim sigurno, najslađi posjetitelj neke veterinarske ambulante... Ikad!

Ne samo da joj ružičasti ukras nije smetao, nego ga je nosila sva ponosna
 Silva Rakočević

U moru pacijenata raznih vrsta, s kojima svakoga dana radi, zagrebačka veterinarka Silva Rakočević ponekad doživi iznenađenje. Ponekad joj psi dođu izgledajući drugačije od drugih - recimo, noseći na sebi ružičasta krila. I to veoma ponosno, bez imalo negodovanja, dapače, izgledajući prilično zadovoljno zbog toga što nose na sebi.

Malena pacijentica ima deset godina i na pregled je došla zbog problema s mjehurom. Na svu sreću, nema kamenac, no još uvijek se istražuje što točno ne valja. Ipak, unatoč nelagodi koju sigurno osjeća i zbog problema dok ide na wc, ali i posjeta veterinaru, malena se držala ponosno.

image
Silva Rakočević

Krila su, naravno, doprinijela općem dojmu. Stavila joj ih je njena malena skrbnica, u radosti zbog proslave Nove godine. Ukras je ostao i malo nakon proslave, tako da je prizor krilatog bića na ulicama sigurno baš svakoga razveselio. Nije to loša ideja za druge skrbnike pasa: ne bi li svijet malo bolje izgledao kada bismo pse ukrasili prije nego izađu na ulicu? Naravno, samo onda kada je to njima u redu i kada vole nositi svoje ukrase.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:54