DIRLJIVO

Ova mačka kleptomanka ima srceparajući razlog zbog kojeg po susjedstvu krade igračke

Napuštena je i ne radi to zbog sebe, nego zbog nekog drugog, tko joj je jako važan
 Screenshot TikTok

Mačke često znaju biti lopovi - pisali smo o onim čupavicama koje toliko stvari kradu po susjedstvu da njihovi vlasnici ispred dvorišta imaju kutije sa svom tom robom. Bila je tu i mačka koja je doma donijela drogu. Dakle, nije neuobičajeno da uzimaju stvari na koje naiđu i prisvoje ih. Na kraju krajeva, one su mačke, vladaju svijetom i sve im te stvari ionako pripadaju, zar ne? Tako nekako one razmišljaju.

Zbog toga ne čudi što je jedna korisnica TikToka obavila snimku o mački koja krade. No, dvije su bitne razlike u odnosu na ostale mačje kleptomane. Za početak, maca koju zove Renly nije njena, nego je napuštena mačka, koja je rođena na ulici. Druga stvar je vezana za motiv krađe - siva ljepotica ne uzima stvari jer joj je to zabavno, nego zato što ih donosi svojem mačetu. Na svijet je, naime, donijela mališana kojeg želi zabaviti, pa mu u svojim putovanjima susjedstvom nalazi razne igračke da bi se zabavio.

Mnogi su komentirali kako bi mačku i njeno mlado trebalo udomiti, a pošto je Renly pitoma, nije im bilo jasno zašto nije kastrirana. No, autorica videa je pojasnila kako je puno napuštenih mačaka u njenom susjedstvu, no da ih svi susjedi hrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:58