ŠOKANTNO

Otkriveno osam pasa u lošem stanju u Dubravici: ‘To je učinio uzgajivač i član jedne udruge!‘

O slučaju su javnost izvijestili članovi udruge S-Pas, koji su iznijeli više podataka o tome tko je vlasnik

Ilustracija

 Jam Press/rspca/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Bio je to pravi horor: nekoliko pasa u odvratnom smještaju, u blatu. Jedan je pobjegao čim mu se pružila prilika. Mjesto u kojem se sve dogodilo je općina Dubravica, u blizini Marije Gorice.

- Lubanje i kosti posvuda. I njih osam. Slomljeni duhom,od života,strah u očima,hodanje po kosturima,zubima,štakori koji su nam hodali preko tenisica. Svih je sedam pasa kod nas. Jedna kujica je visoko skotna,nekoliko pasa,pretežito ženke su ok koliko mogu bit s obzirom na horor koji im je bio život.

Mi smo danas napravile nešto što nismo smjele jer mjesta i financija nemamo. Komentari ne pomažu,trebamo konkretnu pomoć u vidu privremenog smještaja i donacija da obradimo ove pse. Svi moraju kod veterinara. Trebamo kućna dva boxa, hranu i financije za veterinara.

Bilo kakav oblik pomoći je dobrodošao. Oni,a mi Vas trebamo.Nakon današnjeg dana trebat će nam da posložimo glavu i da dođemo sebi. Ova osoba ima uzgajivačnicu i bila je član udruge (ne naše). Svake godine se psi spašavaju od volontera - objavili su iz udruge S-Pas.

Video možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:39