BRAVO MALIŠANI!

Osnovnoškolci se organizirali: Skupili novac i hranu za napuštene životinje i nacrtali slikovnicu

Riječ je o djeci iz prvog i drugog razreda, kojima je u svemu pomogla njihova učiteljica Ivana Račić
 Animalex

Učenici prvog i drugog razreda OŠ Remete iz Zagreba sa svojom učiteljicom Ivanom Račić iznenadili su članove udruge Animalex, koja se bavi pravnom zaštitom životinja. Nacrtali su im slikovnicu, prikupili hranu za pse, ali i novac, koji su dali članovima udruge kako bi ga iskoristili za pomoć životinjama.

image
Animalex

- Jedan od ciljeva naše udruge je promicanje zaštite životinje, a od kuda početi nego od malih i ranih koraka s malenima! Sve pohvale učiteljici i dragim mališanima na velikom srcu, interesu i iznenađenju koje su nam pripremili! Ovim putem želimo vam skrenuti pažnju na projekt koji već treću godinu uspješno ostvarujemo sa zainteresirnim školama te vas ovim putem pozivamo da nam se vi i vaši učenici pridružite! Pravilo je vrlo jednostavno-volja i internet!

image

Slikovnica

Animalex

Naime, učenici svih uzrasta dobrodošli su poslušati online predavanje o pravnoj zaštiti životinja u Republici Hrvatskoj uz prethodni dogovor o terminu putem našeg službenog e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ! Predavanje je prilagođeno uzrastu učenika, uz detaljne konzultacije s učiteljima!

Svjesni smo da na ovaj način ulažemo u bolju i ljepšu budućnost ne samo životinja, već svih slabijih i ranjivih bića - objavili su iz udruge Animalex na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 13:01