SVI ŽELE POMOĆI

Ogroman interes za udomljavanje pasa oduzetih štancerima: ‘Žao nam je, ne možemo ih dati‘

Nakon što su mediji objavili priču, nastala je pomama za pudlama, špicevima i pomerancima

Ovako su živjeli oduzeti psi

 DIRH

Iz zagrebačkog gradskog skloništa u Dumovcu objavili su obavijest o psima koji su kod njih smješteni nakon zajedničke akcije inspekcije i policije, koje su u jednom zagrebačkom stanu oduzeli 15 štenaca namijenjenih za ilegalnu prodaju. Nakon što su mediji objavili priču o tome kako s maleni spašeni iz ‘štanceraja‘, mnogi su odlučili nekom od tih pasa pružiti dom.

- Hvala vam svima koji nam se javljate vezano uz pse koje preuzimamo po nalogu policije i suda, a koje zbog napisa u medijima želite udomiti!

O tim se psima mi privremeno brinemo, a čim od nadležnih institucija dobijemo odluku na temelju koje možemo životinje početi udomljavati, objavit ćemo tu informaciju.

Dakle, za te pse ne možemo niti primati rezervacije.

Molimo vas za strpljenje - napisali su iz gradskog skloništa, u kojem se trenutno mogu udomiti brojni drugi psi, od kojih su neki štenci, a neki odrasli. Potrebno je samo doći i upoznati ih, a nikakva rezervacija nije potrebna.

Podsjetimo, policija je u stanu pronašla 15 štenaca, a neki od njih su bili u lošem stanju. Neki se liječe na Veterinarskom fakultetu, a drugi su u skloništu. Riječ je psima u toplu pudle, patuljastog špica i pomeranca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:01