POSEBNA

Neobična ljubimica: Rex nosi ružičastu oprsnicu, hoda po trgovini i ne razumije da nije kao drugi

Njeni sadašnji vlasnici spasili su je nakon 27 godina mučnog života, na koji ju je osudio prijašnji skrbnik

Ilustracija

 Discpicture/Alamy/Profimedia

- Ne, mi ljude ne potičemo da imaju doma aligatore. Ni mi ga ne bismo imali da se nije dogodilo da naiđemo na osobu koja je držala tu životinju kao ljubimca u velikoj drvenoj kutiji. Punih 27 godina ženka je provela živeći na taj način - počinje svoju priču žena koja za kućnog ljubimca ima aligatora.

Životinja živi s njom i suprugom zadnjih pet godina i posve se promijenila u tom vremenu. Čim se maknula iz užasnog doma, od čovjeka koji ju je hranio svako drugi tjedan, postala je drugačija. Vrlo poslušno hoda na uzici i jako je draga, pa je njeni vlasnici povremeno, kao nagradu, znaju odvesti u trgovinu kako bi sebi odabrala igračku. Vjerujemo da pritom posjet najave voditeljima trgovine, čisto da se njihova ljubimica ne susretne s nekim tko nju ne želi susresti.

Ženka aligatora čije je ime Rex uspjela je, na kraju, od velikog broja šarenih sitnica na polici odabrati onu koja joj se najviše sviđa, no morate vidjeti kako se ona igra s njom. Drugačiji je to prizor od onih koje smo navikli vidjeti u domovima ljudi, ali ljubimci dolaze u raznim bojama i oblicima, i jedino je važno da su Rex i njeni ljudi sretni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:19