JESTE LI JE VIDJELI?

Mrvica Šila prije nekoliko je dana nestala na Sljemenu. Pomozimo da je njeni skrbnici nađu

Ako imate bilo kakvu informaciju o njoj, javite na broj telefona 091 2204 186
 Privatni album

Prije nekoliko dana na Sljemenu je nestala kujica Šila. Tog 30. siječnja šetala je sa svojim skrbnicima stazom broj devet, koja vodi do Planinarskog doma Risnjak. Bilo je nešto iza 16 sati i malena, koja je prava mrvica od šest kilograma, jednostavno je nestala.

Pogledajte dobro njene slike, pa ako vidite takvog psa, zadržite ga i zovite vlasnike na broj 091 2204 186. Ili ako imate neku informaciju, nazovite ih i ispričajte im što znate. Malena može zapravo biti bilo gdje.

image
Privatni album

Jasno je da su očajni i da su već izgubili nadu. Svi koji su i na čas okusili metalni okus straha u svojim ustima, uzrokovan makar i kratkim nestankom psa, mogu razumjeti njihovu bol. Pitanja koja sebi ponavljaju su ona vezana za to gdje je Šila sada, je li joj dobro, je li ozlijeđena... Zapravo je na ovome svijetu sve, baš sve bolje od neznanja.

Želimo im da se malena brzo vrati doma. Bilo je takvih slučajeva kada su se psi vraćali i nakon nekoliko mjeseci, kada su njihovi ljudi odavno izgubili nadu. Znali su ih naći da nekom kilometrima udaljenom mjestu, mršave, pune buha i čičaka, ali žive i zdrave. Naravno, ima situacija poput onih sa psima Kodom i Danteom, koji nikada nisu pronađeni, ili Hachijem, koji se još uvijek traži, a nestao je nakon potresa iz Petrinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:09