OČAJAN JE

Mladić nudi 10.000 eura onom tko pronađe njegovog crnog psa s bijelim šapama: ‘Šinteri su ga pokupili i odnijeli‘

Neki mu žele pomoći iz solidarnosti, drugi bi rado taj novac. Mnogi već šalju fotografije sličnih pasa
 Facebook_Roland_Roland

Svi koji imaju psa ili su ga nekoć imali znaju što to znači kada nestane, koliko to čovjeku lomi srce. Zato nas ne čudi reakcija jednog mladog vlasnika koji je za svog nestalog ljubimca ponudio vrtoglavu nagradu od 10 000 eura.

Objava mladića iz Srbije proširila se vrlo brzo društvenim mrežama. Neki mu žele pomoći iz solidarnosti, drugi bi rado taj novac. Na svome Facebook profilu postavio je dvije objave s fotografijama najdražeg ljubimca, crnog psa s bijelim ovratnikom.

- Njega još uvijek nema. Novčana nagrada za njega je 10.000 eura. Zaobiđite me s pitanjima šalim li se i sličnim glupostima. Dobro pogledajte šare na šapama i grudima i kad budete slali slike, a slat ćete, onda bar neka bude sličnosti, a ne da mi šaljete kojekakve gluposti samo zato što su tolike pare u pitanju.

Može biti bilo gdje u Srbiji i nemojte me pitati gdje je nestao jer to više nema veze s vezom, zato što ga je šinteraj koji je od mog mjesta udaljen 350 kilometra pokupio i odnio. Nije čipiran i vjerojatno ne sliči više na sebe jer ga nema tri mjeseca, ali šare se ne mijenjaju. Hvala, napisao je na Facebooku očajni vlasnik.

"Bez ikakve nagrade bih pomogla", stoji u jednom komentaru ispod njegove objave. "Mi koji imamo pse znamo kakva je to ljubav".

Mnogi mu već šalju fotografije sličnih pasa, pa su komentari ispunjeni mnogim crno bijelim psima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:34