VIDEO

Medvjed otvorio vrata automobila, a onda su vlasnici počeli vikati na njega

Zbunjena životinja ih je pogledala, a onda uzmaknula nekoliko koraka

Ilustracija

 Mediadrumimages/edseljamesbatuig/Media Drum World/Profimedia

Medvjedi ne vole baš ljude, što je sreća za nas, ali ponekad dolaze u našu blizini kako bi pronašli hranu. Navikli su se oni tako na sve stvari iz naših života - znaju ući u kuću, leći na krevet, izvaditi hranu iz frižidera... Itekako dobro znaju i otvoriti vrata automobila, jer su naučili da unutra često ima hrane.

Jedan je medvjed snimljen kako radi upravo to - otvorio je vrata auta. Ljudi, naravno, nisu bili unutra, jer u tom slučaju medvjed ne bi pokušao ući. No, bili su dovoljno blizu da ga snimaju i da počnu vikati na njega čim je krenuo u akciju. Velikog čupavog stvora ta je vika zbunila i uplašila, što se točno vidi po njegovom ponašanju. Pustio je vrata, uzmaknuo koji korak unazad, dalje od vike, i zbunjeno pogledao tko to i zbog čega točno viče.

Kad je shvatio da se to odnosi na njega, zaključio je kako ono što bi možda mogao pronaći u automobilu nije vrijedno komunikacije s ljudima, pa je odlučio prošetati dalje. Brzo se okrenuo i pobjegao u šumu, gdje će vjerojatno naći hranu bez da netko viče na njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:45