KAO U FILMU

Kupio kutiju mačje hrane, a u njoj otkrio kameru. Nećete vjerovati kako su je vješto skrili!

Nejasno je, naime, tko ju je postavio i kome je slala snimke koje su nastale

Ilustracija

 Sopa Images/Ddp Usa/Profimedia

Kad je kupio vrećicu hrane za svoje mačke, muškarac iz Velike Britanije zaista nije očekivao da će u vrećici pronaći išta osim - hrane. No, pokazalo se da čovjek mora biti spreman na sve. Dok inače neki nesretnici u toj vrećici znaju naći stvari poput ljudske kose, komada mesa ili nekad čavala, ovaj je zaista imao čudnu situaciju: unutra je bila kamera.

Kako piše Mirror, muškarac (koji je želio ostati anoniman) kupio je Purininu hranu za svoje mačke Liliput i Goliatha. Kutiju je stavio u kuhinjski ormarić, gdje je stajala nekoliko dana prije nego je njegova djevojka nije izvukla da nahrani mačke. Odmah je primijetila da je na jednoj strani kutije rupa. I to ne nekakva koja može nastati slučajno, već pravilnog oblika. Naime, mačje oko na kutiji joj je čudno izgledalo, pa kad je prinijela kutiju bliže licu, vidjela je da je to rupa. Zato je otvorila kutiju i, posve šokirana, pronašla kameru koja je unutra bila skrivena.

Oboje su bili potpuno zbunjeni i nije im bilo jasno tko bi i zašto mogao staviti kameru tamo. Pokušali su pregledati što je snimljeno na njoj, ali to nisu uspjeli jer nema nikakvu memoriju. Očito je koristila wireless mrežu kako bi ono što je snimila poslala negdje drugo. No, oboje kažu kako na ambalaži ništa nije izgledalo kao da je otvorena kako bi se u nju nešto stavilo. Dakle, tko god je to napravio, bio je nevjerojatno vješto.

Iz trgovine gdje je kupio hranu su se veoma zabrinuli. Naime, polica s mačjom hranom smještena je preko puta ulaznih vrata u njihove urede. Pozvali su kupca da im se direktno javi, a razmišljaju i o tome da o njegovom otkriću obavijeste i policiju.

- Najčudnije mi je što uopće nisam ništa vidio kad sam kupio kutiju. Ni po čemu se nije razlikovala od drugih - nije bila otvarana, ništa nije čudno izgledalo - rekao je Mirroru.

Neki smatraju kako je kamera postavljena u tvornici, drugi da možda tako trgovina gdje je kupljena kontrolira svoje radnike. Iz Purine su javnost obavijestili da oni nisu imali nikakvog razloga postaviti kameru, niti su to učinili, a isto tvrde i iz trgovine. Sam kupac hrane nije siguran ni u jednu od tih teorija.

- Ako ćeš postaviti špijunsku kameru negdje, zašto bi je stavio u hranu za mačke? Brzo će se prodati, za početak. To je nešto što neće stajati na polici kod nekoga doma, ako želiš snimati kupca, nego će stajati u ormaru i ništa nećeš vidjeti? Ne razumijem - rekao je muškarac, koji je dodao kako je kameru zadržao. Čisto kao suvenir, no okrenuo ju je prema zidu. Za svaki slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:06