POGLEDAJTE VIDEO

Kupače na plaži iznenadila velika životinja u moru: ‘Kakva je to velika, čupava glava koja strši iznad valova!?‘

Životinja je bila prestrašena i samo je htjela pobjeći što dalje od ljudi
 Instagram screenshot

Postoje određena očekivanja koja imamo kad odemo na plažu, barem po pitanju morskih stvorenja. Znamo otprilike koje biće ćemo susresti i koja su posve uobičajena u moru. Ima kopnenih životinja koje su vrsni plivači i rado se hlade u vodi, ali ih ne očekujemo vidjeti kako plivaju pokraj nas.

Recimo, medvjed. Ovaj šumski čupavac stvarno nije netko koga bismo mogli očekivati dok plivamo u moru ili oceanu. Sudeći po svemu, u životu moramo biti spremni na sve.

Kad su plivači na plaži u Destinu (Florida) vidjeli veliku, čupavu glavu kako strši iznad valova, odmah su se maknuli. U prvi mah nisu bili sigurni o kojem se biću radi, no bilo im je jasno da to nije neka morska životinja. Veoma su se iznenadili videći medvjeda. Sreća je što su se povukli, jer je riječ o prestrašenom medvjedu, koji sigurno ne bi dobro reagirao.

Jasno je da je izbezumljen i da nije ni najmanje agresivan, jer nije krenuo na muškarca koji je (ipak) odlučio ostati u vodi i promatrati ga kako pliva nedaleko od njega. Čim se izvukao iz vode, pojurio je preko plaže i za čas nestao s očiju promatrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:50