SVI SU U ŠOKU

Kujica spašena iz brodskog kontejnera pravo je malo iznenađenje: Evo što je o njoj otkrio veterinar

Njeni spasitelji inspektori okupili su se kako bi joj mahali prije nego se ukrcala u privatni avion
 US Coast Guard

Prije nekoliko dana svijet je obišla (i oduševila) vijest o psu kojeg su inspektori pronašli u jednom brodskom kontejneru u Houstonu. Kujica je spašena, dobila je ime Connie kontejnerski pas i odveli su je u lokalno sklonište. Oni su joj odmah pronašli privremeni dom, u kojem je bila s dva psa i djecom. Pokazala je da voli sve oko sebe, što će joj sigurno olakšati prolazak trajnog doma.

U utorak su se njeni spasitelji okupili kako bi se oprostili od psa kojeg su spasili i koji je potom ukrcan na privatni avion i krenuo prema Virginiji. Brigu o njoj je, naime, preuzelo sklonište Forever Changed Animal Rescue. Kod njih je smještena također u privremeni dom u kojem će biti sve dok ne pronađe nekoga tko bi je primio k sebi za zauvijek.

- Odlično je podnijela let, bila je vrlo opuštena i prišla nam je mašući repom, spremna za keksiće. Odmah smo je odveli kod veterinara, da obavi kompletan pregled. Tamo smo otkrili veliko iznenađenje: ona će imati malene! Zbog pothranjenosti se to nije vidjelo, ali na ultrazvuku se otkrilo kako se mališani miču u njenom trbuhu. Naš će je veterinar posebno paziti - objavili su iz skloništa.

Podsjetimo, prošlog su tjedna inspektori u luci pregledavali kontejnere kad su iz jednog čuli lavež i grebanje.Vrlo brzo su ustanovili iz kojeg dolazi zvuk, pa su ga otvorili. Nije to bio nimalo lak posao, jer je kontejner bio na visini od sedam metara, postavljen na drugi i bio je na popisu onih koji su trebali biti ukrcani na brod i otići preko mora. No,uspjeli su ga spustiti i onda polako otvoriti.

Iznutra je izjurila kujica koja je bila jako sretna što su je spasili, ali prilično preplašena zbog ljudi i jako gladna. Unutra je provela barem sedam dana, bez hrane i vode.

@santanasbestfriend The Coasties who rescued Connie the Container Dog bid fair winds and followings seas as she sets off to find her forever home #USCG #coastguard #connie #foreverhome #petadoption @Luloe ♬ another love - ✨️
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:58