POMAGALO ZA VLASNIKE

Japanska kompanija u kratkom roku prodala više od 20 tisuća maski za mačje njuške. Evo čemu služe!

Pamučna je, u ponudi su četiri veličine, a cijena je 16 eura
 Cross Clover/Ferrari/Profimedia/Cross Clover/Ferrari/Profimedia

Mnogi vlasnici muku muče kada treba mački odrezati nokte. Jasno, njihovi ljubimci ni najmanje ne surađuju, nego daju sve od sebe da svojim ljudima postupak učine stresnim i bolnim. No, mačke koje žive u kućama nemaju gdje ‘trošiti‘ svoje nokte, pa je riječ o postupku koji je nužan.

Japanski brend Cross Clover osmislio je pomagalo koje bi vlasnicima trebalo olakšati postupak. Riječ je o Mofumofu masci, koja se mački navuče na njuškicu. U reklami stoji kako ona mački sprječava da vidi što se događa, što nju čini mirnijom, pa je tiha i nema drame oko rezanja noktiju.

Maska je pamučna, a dolazi u četiri veličine, tako da svaki vlasnik može pronaći pravu za svojeg ljubimca. Na stranici se nalaze točne mjere svake, tako da je lako odabrati pravu. Cijena joj je 16 eura, a od travnja do danas su prodali nevjerojatnih 20 tisuća komada diljem svijeta.

- Ova maska smiruje mačke pa postanu veoma tihe. Naša posebna tehnologija šivanja znači da maska savršeno prianja uz njuškicu mačke - kaže glasnogovornik brenda.

image
Cross Clover/Ferrari/Profimedia/Cross Clover/Ferrari/Profimedia
image
Cross Clover/Ferrari/Profimedia/Cross Clover/Ferrari/Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:37