LIJEPA GESTA

Igrači istrčali na teren noseći pse iz azila u naručju, publika oduševljena

Objavili su i video u kojem se može dobro pogledati svakog od njih, s nadom da će ih netko udomiti

Ilustracija

 Dppi Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Svaki put kad igrači nekog nogometnog kluba prije utakmice istrče na teren sa psima, to oduševi publiku. Uvijek se radi o psima koji su u azilu i traže dom, pa je ovo njihovih pet minuta slave i prilika da ih netko vidi, zaljubi se i poželi ih odvesti doma. Zbog toga se azili diljem svijeta uvijek rado uključe u ove akcije, premda u njima ne mogu sudjelovati svi psi, nego samo oni kojima neće biti prevelik stres istrčati na teren pred tisuće ljudu.

Igrači katalonskog Espanyola učinili su upravo to - na teren su istrčali noseći u naručju pse iz azila, koji traže dom. Publika je odmah bila oduševljena videći njuškice koje ih promatraju. Iz kluba su i prije utakmice (u kojoj su pobijedili) objavili imena ovih njuškica - oni su Marcos, Terra, Wendy, Mocca, Ketty, Cedric, Nevio, Naima, Nova, Bao i Beth.

Objavili su i video u kojem se može dobro pogledati svakog od njih, s nadom da bi ih netko od njihovih pratitelja na društvenim mrežama (jednako kao i gledatelji na stadionu te oni ispred malih ekrana mogao poželjeti udomiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:56